Distansbyrån BrainOn

Hyr utvecklare på Distans

Hyra utvecklare på distans är den smarta affärsstrategin som förändrar spelplanen.

Seniora utvecklare och experter
Inga långa avtal. 1 månads uppsägning.
Skala upp och ner utefter behov
Utvecklare Distans

Med vårt team av högkvalificerade och dedikerade utvecklare får du omedelbar tillgång till global talang, utan de traditionella kostnaderna för rekrytering och kontorsutrymme. Vår flexibilitet gör att du kan anpassa din personalstyrka efter projektbehoven och minimera riskerna.

Våra distansutvecklare är skickliga, hårt arbetande och kommunikativa, vilket säkerställer smidigt samarbete och imponerande resultat. Med oss kan du fokusera på din kärnverksamhet medan vi tar hand om tekniken. Låt oss vara din pålitliga partner för att ta ditt företag till nästa nivå.

Våra distansutvecklares kompetensområden

iOS utvecklare

Våra iOS-utvecklare är proffs på att skapa högpresterande och användarvänliga appar för Apple-enheter. Med djupgående kunskap om iOS-plattformen skapar de imponerande mobilapplikationer som engagerar och behåller användarna. Lita på våra iOS-utvecklare för att förverkliga din vision och säkerställa en framgångsrik närvaro på Apples iOS-ekosystem.

Kompetenser
Swift, React Native, Core Data, Objective C, Flutter/Dart,Java,SQL

Android utvecklare

Våra Android-utvecklare tar fram innovativa och kraftfulla mobilapplikationer. De behärskar Android-plattformen och har expertkunskap om apputveckling. Med deras färdigheter och passion kan vi omvandla din idé till en imponerande och användarvänlig Android-app. Lita på våra Android-utvecklare för att maximera din mobila närvaro och nå din målgrupp effektivt.

Kompetenser
Java, Kotlin, Jetpack, MVVM, JavaScript,VueJS, HTML, CSS, Flutter, C,C++, ReactNative

Frontend utvecklare

Våra Frontend-utvecklare har lång erfarenhet av att omvandla idéer till visuellt slående hemsidor, e-handelsplatser och appar. Vi lägger stort fokus på att skapa snygga användarupplevelser som fångar och behåller besökare. Våra frontend-utvecklare är skickliga i HTML, CSS, och JavaScript och levererar responsiva, moderna och användarvänliga gränssnitt som får din verksamhet att sticka ut från mängden.

Kompetenser
Swift, Realm, Core Data, Objective C, Flutter/Dart,Java,SQL

Backend utvecklare

Backend-utvecklare är utgör basen bakom webb- och appfunktionalitet. De skapar den robusta infrastrukturen som driver din onlineverksamhet framtåt. Våra experter hanterar datahantering, användarautentisering och serveroptimering för att säkerställa att din webbplats eller app fungerar smidigt och säkert. Med våra backend-utvecklare kan du vara säker på att din teknik är i trygga händer.

Kompetenser
CSS, HTML, JSON, Bootstrap, Ajax, PHP, JavaScript, JQuery, C,C++

Fullstack utvecklare

Fullstack-utvecklare är våra ultimata teknikmagiker. De behärskar både frontend- och backend-utveckling, vilket innebär att de kan bygga och optimera hela webbplatser och appar. Med sin breda kompetens kan de skapa sömlösa och kraftfulla digitala lösningar som levererar imponerande resultat. Vår fullstack-utvecklare är din nyckel till framgångsrika projekt.

Kompetenser
CSS, HTML, JSON, Bootstrap, Ajax, PHP, JavaScript, JQuery

Java utvecklare

Våra Java-utvecklare är mästare på att skapa robusta och skalbara applikationer. De behärskar Java-programmeringens kraft och kan lösa komplexa tekniska utmaningar. Med deras expertis kan vi skapa säkra och högpresterande system som håller din verksamhet i framkant. Välj våra Java-utvecklare för tekniska framgångar och innovation.

Kompetenser
Java, JavaScript

Webb utvecklare

Våra webbutvecklare bygger imponerande och kommersiellt gångbara digitala upplevelser. De kombinerar teknisk skicklighet med kreativitet för att bygga användarvänliga och visuellt slående webbplatser. Med deras kompetens får din verksamhet en stark närvaro online, ökar engagemanget och ger ökad framgång. Lita på våra webbutvecklare för att ta din webbplats till nästa nivå.

Kompetenser
PHP, JavaScript, VueJS, HTML, CSS

QA testare

Våra QA-testare är våra hjältarna i mjukvaruvärlden. Genom att upptäcka och eliminera buggar och problem, säkerställer de att våra applikationer levereras med högsta kvalitet. Med lång erfarenhet och expertkunskap i testmetodik och avancerade verktyg, ser de till att er mjukvara är felfri. Att ha QA-testare minimerar risken för användarfrustration och negativ påverkan på din verksamhet.

Testning
Användbarhet, Säkerhet, Prestanda, Kompatibilitet, stresstest

Kontakta BrainOn

    Direkt kontakt

    Med vår expertis och strategiska vägledning kan ni undvika onödiga hinder och maximera projektets framgångspotential.

    Mån – Fre (8.00 – 17.00)
    +46 70 885 11 84

    Få värdefull rådgivning utan kostnad. Vår gratis konsultation ger dig insikter, lösningar och en tydlig väg framåt.